Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Aubynn vill fortsätta peta Pekalski

Allsvenskan

Ivo Pekalski sliter för comeback - samtidigt imponerar Jeffrey Aubynn som är övertygad om att kunna peta Pekalski.
- Självklart tror jag det. Annars hade jag inte spelat i Malmö FF.

- Jag har aldrig tvivlat på mig själv, snarare är det väl så att jag har har lite för bra självförtroende i bland, säger Aubynn till FotbollDirekt.se och skrattar till.

Den förre yttermittfältaren har nu skolats om till innermittfältare. Med stjärnskottet Ivo Pekalski skadad har Aubynn fått förtroendet från start i säsongsöppningen.
Och visst har han tagit chansen - mål senast i vändningen mot Halmstad och beröm från flera håll.

- Det har gått helt okej även om jag har mycket kvar att lära. Det är en roll jag kan hantera, säger Aubynn.
- Men jag tänker inte så mycket på det, hela laget har funkat bra och då har det gått bra för mig med. Samtidigt vet jag att det vänder snabbt, om en vecka är man inte vatten värd.

ANNONS

Men 33-åringen vill vara mer än bara reserv. När Ivo Pekalski är tillbaka från skada så räknar inte Aubynn med att automatiskt få stå tillbaka för supertalangen.

- Alla i Malmö FF:s trupp är med och konkurrerar, så självklart tror jag att jag kan konkurrera med honom. Den dagen jag inte tror på mig själv spelar jag inte fotboll längre, fortsätter Aubynn.

- Men det är en tuff situation, det vet jag om. Ivo är en fantastisk spelare och är mer van och bekväm i rollen än vad jag är.

 

Publicerad 2011-04-14 kl 15:35
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto