POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Även Erlandsson tillfrågad om Lagrells jobb: "Kan mycket väl vara så"

Lars-Åke Lagrell avgår 2012 – och listan av tänkbara efterträdare växer.
- Det kan vara så att valberedningen kontaktat mig, säger Susanne Erlandsson till ftobollskanalen.se.

Den sittande ordföranden för svenska fotbollförbundet har meddelat att han kandiderar för ytterligare en mandatperiod – sin sista – vid årsstämman senare i vår. Sedan tackar Lars-Åke Lagrell för sig.

Och som fotbollskanalen tidigare rapporterat har valberedningen redan börjat undersöka vilka kandidater som kan tänka sig att efterträda honom 2012. Bland de tillfrågade finns SEF-basen Bosse Johansson, styrelseledamoten i SvFF Jörgen Eriksson och Uefas förre generalsekretare Lars-Christer Olsson.

När fotbollskanalen.se ringer nuvarande vice ordföranden Susanne Erlandsson är hon fåordig, men indikerar ändå att en intresseanmälan gjorts även till henne.

- Jag menar jag är ju vice ordförande i dag. Det är inte konstigt om valberedningen jobbar med den här frågan redan nu, säger Erlandsson till fotbollskanalen.se.

De har frågat dig också?
- De har pratat med väldigt många. Om jag är en av dem… det kan mycket väl vara på det sättet. Men det finns många andra man diskuterar med. Och det är ingen som fått en rak fråga, för det här ärendet är ju inte aktuellt nu. Först 2012 avgår Lars-Åke Lagrell, och då kommer de som är berörda att tillfrågas, säger Erlandsson.

Erlandsson vill inte kommentera vilka besked hon gett valberedningen eller hur pass utbredd kontakten med den varit.

- De måste få arbeta förutsättningslöst utan att det är kommentarer kring vem som pratat med valberedningen, och vem som eventuellt sagt nej. Därför ska alla frågor ställas till dem och deras ordförande Börje Sandgren, säger Erlandsson.

Publicerad 2011-01-14 kl 09:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå