POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Även Gais ordförande hotad - "Orkar snart inte längre"

Det är inte bara Hammarbys ordförande Staffan Thorsell som har fått utstå hot den senaste tiden. Även Gais ordförande Christer Wallin berättar nu om de hot som förekommit mot honom.

- Om folk slänger ur sig saker kan jag på något sätt ta men vid två tillfällen har min familj blivit involverad och då har jag reagerat allvarligare, säger Wallin till GP.

Han berättar för tidningen att senaste gången han blev hotad var så sent som i förra veckan, i samband med pappersstrulet kring Wanderson. Han polisanmälde dock aldrig dessa hot.
- När man är mitte uppe i allting så tänker man inte så. Man är så fokuserad på att lösa saker och ting. Jag kom på mig själv i torsdags när jag skulle gå och lägga mig att jag varken ätit lunch eller middag, säger Wallin.

Han var själv på Söderstadion när störande element tog sig upp på läktaren för att uttala hot mot Hammarbys styrelse och Wallin tycker det är en allt mer beklagligt att det händer och att klubbledningarna snart tröttnar och lämnar sina uppdrag.
- Jag var själv på Söderstadion och satt inte långt ifrån Thorsell. Hoten har accelererat de senaste åren och snart är det ingen som orkar längre, säger Wallin.

Han erkänner själv att han har svårt att hitta glädje i sitt jobb med tanke på allt han får stå ut med.
- Så länge klubben tar steg framåt är det intressant att vara en del av det men jag medger gärna att det blir tuffare för varje år att motivera sig.

Publicerad 2009-10-06 kl 11:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå