Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Även Malmös VD kritisk mot MFF-spelet: "Det är ingen lekstuga det här"

Allsvenskan

Efter förlusten mot Örgryte gick Malmös sportchef Hasse Borg ut med kritik hur laget spelade. Nu vädrar också VD:n Pelle Svensson sitt missnöje.

- Spelet har varit knackigt tidigare men nu var det en inställningsfråga och det är givetvis något som vi måste göra något åt, säger Pelle Svensson till Sydsvenskan.

Malmö FF har satsat i flera år på att bli ett av allsvenskans bästa lag och knöt häromåret till sig tränaren Roland Nilsson som har nämnts som en framtida kandidat som förbundskapten.
Men Nilsson har haft svårt att leverera resultat i Malmö FF och förlusten mot Örgryte på måndagskvällen förstärkte inte hans position att leda laget inför nästa säsong.

Hasse Borg var kritisk direkt efter matchen och nu skräder heller inte klubbens VD Pelle Svensson orden.

ANNONS
- Det är ju ingen lekstuga det här. Även om vi sysslar med idrott, så är det självklart så att alla runt omkring MFF har rätt att ställa krav på oss, säger Svensson till tidningen

Svensson menar att den trupp Nilsson har att jobba med är fullt tillräcklig för att nå stora framgångar med.
- Den plan vi har är långsiktig. Om vi märker att vi inte är på rätt väg måste vi givetvis göra något åt det. För närvarande tror vi att det ska gå med det material vi har. Vi ska kunna leverera. Men det är tungt, säger Svensson och antyder att han inte är nöjd med det jobb som Roland Nilsson utför för tillfället.

Härnäst väntar ett hett skånederby mot Helsingborg. Ny förlust där, samtidigt som lagen närmast efter Malmö vinner och nedflyttningsstriden kan komma otäckt nära för Roland Nilssons manskap med mindre än tio omgångar kvar att spela.

ANNONS
Publicerad 2009-08-26 kl 09:21
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto