Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Avslöjar: Han ser ut att ta över efter Axén i ÖSK

Allsvenskan

ÖSK är överens med Alexander Axéns ersättare.
Enligt vad Fotbollskanalen erfar ser Axel Kjäll ut att ta över.
- Det är mycket spekulationer nu, säger klubbchefen Simon Åström till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån.

Alexander Axén lämnar jobbet som huvudtränare i Örebro efter den innevarande säsongen. Parterna enades inte om en förlängning och enligt Axén själv var det ett ömsesidigt beslut.

- Från början fick jag höra att de ville förlänga, men jag var lite osäker. Sedan har de så klart jobbat på andra alternativ också. Det har växt fram att vi är färdiga med varandra, sa Axén till Fotbollskanalen efter att beslutet blivit officiellt.

Och redan nu har ÖSK i praktiken gjort klart med Axéns ersättare. Till P4 Örebro säger klubbchefen Simon Åström att man är överens med det nya namnet och att personen i fråga presenteras inom kort.

Annons

- Vi har gjort klart med en ny tränare. Men det återstår vissa detaljer vi behöver landa innan vi kommunicerar ut vem det är, säger Åström till radiokanalen.

Beskedet om vem som tar över kommer att kommuniceras inom ett par veckor och enligt vad Fotbollskanalen erfar ser det ut att bli klubbens nuvarande assisterande tränare Axel Kjäll som tar över stafettpinnen.

- Det är mycket spekulationer just nu kan man säga, säger klubbchefen Simon Åström till Fotbollskanalen.

- Jag kommer inte att kommentera några namn, det är nog det tredje namnet jag fått höra i dag som ska vara klar. Som jag sagt så har vi klart med vem som kommer att bli vår näste tränare men det är vissa detaljer som återstår. Av respekt för alla inblandade i alla processer så kommer jag inte att kommentera något innan det är officiellt.

Annons

Alexander Axén tog över som huvudtränare i Örebro 2014 och enligt vad Fotbollskanalen erfar fortsätter alltså Kjäll som assisterande året ut innan han därefter tar över huvudansvaret.

Axel Kjäll har en bakgrund som spelare i just ÖSK men även Trelleborg. Han avslutade spelarkarriären i Örebroklubben BK Forward och tog sedan över som A-lagstränare. Han återvände till ÖSK 2012 då han fick en roll i ÖSK:s ledarstab.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-08-21 kl 17:07

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto