Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Avslöjar: Här är La Liga-klubben som vill ha Swedberg

Allsvenskan

Williot Swedberg gör succé i Hammarby.
Nu erfar Fotbollskanalen att La Liga-klubben Osasuna vill köpa loss honom.

1:41
Nästa

Avbryt
Försök igen

Williot Swedberg har gjort fem mål på sju matcher för Hammarby som på söndag kan gå upp i serieledning. Det har gjort att utländska klubbar har fått upp ögonen för 18-åringen, och tidigare på torsdagen skrev bland annat Aftonbladet att en La Liga-klubb vill köpa loss honom.

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen är det Osasuna som vill värva Swedberg.

Laget från Pamplona ligget just nu på nionde plats i den spanska ligan och är en placering före Valencia och en efter Athletic Bilbao.

Enligt Aftonbladet är La Liga-klubben redo att betala runt 50 miljoner kronor - men Bajen hoppas få över 60-70 miljoner kronor.

ANNONS

Det är inte första gången som en klubb rycker i Swedberg. I vintras var han så gott som klar för Lokomotiv Moskva, men övergången sprack, enligt Hammarby, på grund av Rysslands invasion av Ukraina.

- Det kan man väl säga. Vi måste ta hänsyn till det, vilket vi har gjort. Plus att vi inte varit drivande i frågan och var inte i behov av att sälja. Men såklart har det spelat en väldigt stor roll, sa sportchefen Jesper Jansson då.

Publicerad 2022-05-12 kl 11:36

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto