Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Avslöjar: HIF vill värva från Häcken - kan agera efter skada

Allsvenskan

Tobias Carlsson får ingen speltid i Häcken.
Nu erfar Fotbollskanalen att han kan lånas ut till Helsingborg.

Foto: Bildbyrån.

Förra året gjorde Tobias Carlsson 19 allsvenska starter för Häcken. Då fick han mycket beröm av tränaren Per-Mathias Högmo och imponerade så mycket att han förlängde kontraktet som nu sträcker sig över säsongen 2025.

Men i år har det inte gått lika bra. Efter att Häcken värvade in Even Hovland så har Carlsson inte fått någon speltid - och nu är han på väg att lånas ut.

Enligt uppgift till Fotbollskanalen finns intresse från Helsingborg och norska Odd.

I dagsläget är det fördel HIF, som under torsdagen gick ut med att deras mittback Ali Suljic skadat sig och blir borta ett tag. Därför vill man nu låna in Tobias Carlsson.

ANNONS

Det var på söndagsträningen som Suljic åkte på "en bristning på en del av de stödjande strukturerna på undersidan av ena foten".

- Detta är en relativt ovanlig skada inom fotboll och läkningsförloppet kan variera något i tid. Med stor säkerhet kan man dock säga att Ali inte kommer att vara aktuell för spel på de kommande matcherna i juli, sa HIF:s lagläkare Harald Roos på klubbens hemsida.

Fotbollskanalen har sökt Tobias Carlsson och Häckens sportchef Martin Ericsson.

Publicerad 2022-06-30 kl 11:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto