Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Backman millimeter från Zagreb - tvingades tacka nej

Allsvenskan

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se var Niklas Backman förlorad för AIK. Men proffsdrömmen sprack när Alexander Milosevic skadade knät.
- Så var det, men nu drömmer jag om att ta SM-guld med AIK, säger han.

Niklas Backman, Daniel Majstorovic, Alexander Milosevic och Per Karlsson. AIK:s mittbacksuppsättning imponerar - men enligt uppgift till fotbollskanalen.se var planen att sälja Backman innan transferfönstret stängde. Dinamo Zagreb och ytterligare en europeisk storklubb var redo att göra allt som krävdes för att knyta till sig mittbacken. Då skadade sig Alexander Milosevic och AIK vägrade sälja.

- Ja, så var det. Jag var väldigt nära en övergång, men Alex skadade sig och därför förstår jag AIK - jag är ju deras spelare. Jag respekterar deras beslut och nu är siktet inställt på att slå ut CSKA Moskva och sedan på att ta SM-guld, säger Niklas Backman till fotbollskanalen.se.

Annons

Surt att missa chansen?
- Det är klart att man drömmer om att komma till en större klubb, men det är inte för sent bara för att det inte blev något nu. Jag känner faktiskt att det är jäkligt skönt att det blev som det blev. Jag trivs väldigt bra i AIK och jag drömmer om att ta SM-guld nu när det är sista året på Råsunda. 

Det blir en hyfsad konkurrens om mittbacksplatserna i höst?
- Ja, verkligen. Det är helt sjukt egentligen. Vi har en bra backup om man säger så.
Publicerad 2012-08-30 kl 15:57

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto