Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Baffo-försäljning nära till hands för HBK

Foto: SCANPIX

Joseph Baffo ser inte ut att vara med i Halmstads trupp i helgen. Och tränaren Jan Jönsson medger för Expressen att en försäljning av den nyblivne EM-guldmedaljören ligger nära till hands.

- Jag lägger fokus på nuet, säger Baffo till Fotbollskanalen efter guldhyllningarna i "Kungsan".

Joseph Baffo har gjort succé för Sverige under U21-EM i Tjeckien, trots att han under våren var bänkad vid flera tillfällen i HBK. Redan på lördag väntar match för Halmstad i allsvenskan, men om Baffo finns med då är osäkert.

- De ska vi prata om under dagen. Kortsiktigt hade det varit väldigt bra om han var med i helgen, men långsiktigt är det kanske smart att han får landa och får några dagar ledigt att smälta allt. Han är troligtvis inte med i helgen, säger tränaren Jan Jönsson till Expressen.

Jönsson medger att det ligger nära till hands för Halmstad att sälja Joseph Baffo, vars kontrakt med klubben går ut efter säsongen.

- Skyltfönstret i U21-EM är ganska stort och det är större och intressanta klubbar som är där. Så är det. Både han och agenten vet att jag och styrelsen måste lyssna om det dyker upp något, säger Jan Jönsson.

- Klubben är nödd att lyssna på bra bud i den ekonomiska situationen vi är i.

Själv hade Baffo inga tankar på allsvenskan när han gick av scenen i Kungsträdgården efter hyllningarna till U21-landslaget som tog EM-guld i Tjeckien.

- Just nu är jag här. Så jag lägger bara fokus på nuet och försöker få en fin avslutning med grabbarna här, sa Baffo till Fotbollskanalen.

Tror du att du har stärkt dina chanser under turneringen att få spela mer i Halmstad?
- Jag har ingen aning. Jag har inte tänkt så långt. Vi har precis landat i Sverige och jag försöker bara njuta av stunden.

Publicerad 2015-07-02 kl 03:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons