Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bajen-förvärvet efter startdebuten: ”Viktigast att jag jobbade röven av mig”

Allsvenskan

STOCKHOLM. Jeppe Andersen är ny i Hammarby för sommaren.
I gårdagens möte med Elfsborg gjorde han sin första start i den grönvita tröjan.
- Det viktigaste var att jag jobbade röven av mig, och jag tycker att jag gjorde det, säger Andersen till Fotbollskanalen.

1:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

I slutet av juni gjorde Hammarby klart med värvningen av Jeppe Andersen från danska Esbjerg som en förstärkning av mittfältet.

Dansken blev spelklar till förra veckans möte med Elfsborg, där det blev ett inhopp. När serien i går vände med ytterligare ett möte med Elfsborg, denna gång på Tele2 Arena, fanns Andersen med från start för första gången i Bajentröjan.

- Det var fantastiskt. Det var lite utmanande i början, jag kände att jag behövde komma in i matchen och spela som jag brukar. Jag tycker att det blev bättre och bättre allteftersom matchen gick, men jag vet att jag kan göra mer än jag gjorde i dag (läs: i går). Det viktigaste var att jag jobbade röven av mig, och jag tycker att jag gjorde det. Det var en bra startdebut, säger Andersen till Fotbollskanalen.

ANNONS

Hur tycker du att de första veckorna har varit i Hammarby?
- Det här laget är väldigt lätt att komma in i. Det är en bra atmosfär i klubben. Jag tycker att starten har varit väldigt bra för mig. Jag ser fram emot att komma in i laget mer och mer, och jag tror att det kommer att göra att jag spelar ännu bättre.

Andersen medger dock att konstgräset är något han inte är speciellt van vid.

- Det är något som jag måste vänja mig med. Vår träningsplan är också konstgräs. Det finns två lag i Danmark som har konstgräs, så jag har inte spelat på det så mycket. Jag måste vänja mig vid det, jag känner det från min kropp också. Man kan säga att jag fortfarande är i försäsongsperioden, för jag har bara varit igång i tre veckor, medan de flesta andra spelare har varit igång i två månader. Jag anpassar mig fortfarande, men det kommer och jag kan känna att det blir bättre och bättre. Det kommer bli bra, det är jag säker på.

ANNONS

Hur var det att göra första matchen inför hemmasupportrarna?
- Inget lag i Danmark kan mäta sig med de här supportrarna. Jag har hört att de har flest supportrar i hela Skandinavien. Det är väldigt kul att spela inför dem.

Se höjdpunkterna från Hammarbys möte med Elfsborg i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-25 kl 08:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto