Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Batanero besviken på Sundsvall - öppen för att stanna i Sverige: "Gillar den svenska fotbollen"

Allsvenskan

David Batanero hade en tuff säsong med Gif Sundsvall, och lämnar nu klubben.
Mittfältaren är öppen för att stanna i Sverige, men framtiden är oviss.
- Vi har pratat med flera lag men ingen har kommit med något erbjudande, säger Bataneros agent Carlos Abad till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

2018 gjorde David Batanero och Gif Sundsvall succé i allsvenskan. 2019 var det desto jobbigare både för mittfältaren och för laget - som åkte ur serien. Under tisdagen gjorde Batanero, troligtvis, sin sista träning med Giffarna. Spanjoren lämnar klubben och ska åka hem till familjen i Spanien.

-  För mig har den här säsongen varit tuff. Klubben har varit besviken på mig för att jag inte skrev på ett nytt kontrakt och jag har känt mig utanför, säger Batanero i en intervju med Sundsvalls Tidning.

På frågan om han är besviken på Gif Sundsvall svarar mittfältaren:

Både ja och nej. När jag kom hit var allt väldigt bra och förra säsongen också, i år är det nog bara på grund av kontraktet. Det har inte varit så bra kommunikation mellan oss, men jag tycker att jag försökt göra mitt bästa. Jag har kommit hit och försökt vara glad, men när jag hamnat lite utanför är det svårt. Ser jag över alla säsongerna är det ändå bra, jag kommer ta med mig bra minnen.

Annons

Vad som händer nu för Batanero är oklart.

- Vi har pratat med flera lag men ingen har kommit med något erbjudande, säger hans agent Carlos Abad till Fotbollskanalen.

Batanero kom till Sundsvall 2017. När 31-åringen nu lämnar klubben är han öppen för att stanna i Sverige.

- David letar efter det bästa alternativet för sig själv och sin familj. Platsen är mindre viktig, samtidigt som David känner till och gillar den svenska fotbollen, säger Carlos Abad.

Hur ser intresset för David ut?
- Många klubbar från många länder har frågat om honom.

Publicerad 2019-11-12 kl 16:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto