Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bekräftat: Hammarby lånar in Orlov - och lånar ut ytter

Nu är det bekräftat. Hammarby lånar in Jakob Orlov från Brann under resten av säsongen - dessutom har klubben en köpoption.

Tidigare i dag rapporterade FotbollDirekt att Orlov skulle lånas ut till Hammarby - och nu har klubben bekräftat övergången. Hammarby skriver på sin hemsida att den tidigare Gefleanfallaren lånas in resten av säsongen med en köpoption.

- Jakob är en bra target- och boxspelare som löper mycket. Det ger oss lite mer möjligheter i vårt pussel när det gäller vårt anfallsspel. Dessutom har han allsvensk erfarenhet från sin tid i Gefle, säger tränaren Nanne Bergstrand till klubbens hemsida.

Samtidigt lånas Amadaiya Rennie ut till Brann.

- Vi fick en förfrågan från Brann om vi kunde tänka oss att låna ut Rennie, och med det såg vi möjligheten att låna få låna Jakob Orlov. Rennie har uttryckt en önskan om att få mer speltid, och med Orlov får vi in en spelare som ger oss fler alternativ i anfallsspelet. Vi är mycket nöjda med att den här överenskommelsen med Brann har gått i lås, säger sportchefen Mats Jingblad till hemsidan.

Publicerad 2015-08-11 kl 19:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons