Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bekräftat: Larsson bryter med Spartak Moskva

Allsvenskan

Jordan Larsson lämnar Spartak Moskva.
Parterna har kommit överens om att bryta kontraktet. 

Foto: Bildbyrån

Jordan Larsson, 25, blev tidigare i år utlånad från den ryska storklubben Spartak Moskva till AIK fram till den sista juni i år. Samtidigt kom nyligen besked om att spelare tillhörande ryska klubbar får pausa sina respektive kontrakt i ytterligare ett år och skriva på för andra klubbar. Efter helgens match sa Larsson så här om en fortsättning i AIK:

- Det får vi ju se. Det beror på vad som händer, om jag går på lån eller bryter mitt avtal. Jag får prata med min agent, så får vi sätta oss ner och bestämma. Men AIK är absolut med i bilden, sa Larsson.

Nu meddelar Spartak Moskva att klubben har kommit överens med Larsson om att bryta kontraktet, vilket gör att forwarden nu är fri att skriva på för en ny klubb. 

ANNONS

AIK-tränaren Bartosz Grzelak hoppas i sin tur på en fortsättning för Larsson i "Gnaget". 

- Jag tillåter mig själv att hoppas (på en fortsättning i AIK), men det är en svår situation. Jag överlåter det till vår sportchef Henrik Jurelius, sa Grzelak.

Larsson är i år noterad för tre mål på elva framträdanden i allsvenskan. Larssons sista match med AIK kan varit mot Degerfors i söndags. 

Fotbollskanalen söker AIK-sportchefen Henrik Jurelius. 

Publicerad 2022-06-27 kl 18:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto