POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

BEKRÄFTAT: Micke Andersson slutar i Hammarby

Hammarby bekräftar på sin hemsida att Michael Andersson slutar som vd i klubben.

Efter ett och ett halvt år som vd i Hammarby Fotboll AB lämnar Michael Andersson sin post. Andersson har sagt upp sig på eget initiativ men det är ännu inte helt klart när han slutar i klubben.

Andersson meddelade styrelsen sitt beslut i veckan men hade inte tänkt gå ut med beslutet förrän i nästa vecka, men eftersom det läckte ut i media väljer han nu att göra beslutet offentligt.
- Det är mycket beklagligt att uppgifterna kom ut på det sättet Jag har funderat en lång tid och kom fram till beslutet nu. Tanken var att offentliggöra beslutet på måndag och då prata med medarbetarna, men nu blev det så här, säger Andersson till Hammarbys hemsida.

Michael Andersson anger flera skäl till sin avgång, men medger att det funnits en hotbild mot honom. Precis som det fans mot Staffan Thorsell som tidigare i höst avgick som ordförande för Hammarby Fotboll.
- Jag har funderat länge på det här, säger Michael Andersson, och efter att ha lagt samman alla faktorer i vågskålen har jag efter samtal med familjen beslutat att säga upp mig från min tjänst som vd i Hammarby Fotboll AB, säger Andersson.

- Bolagets ekonomi kommer att kräva ytterligare stora nedskärningar. Jag har inte lyckats förmedla en förståelse för de nödvändiga åtgärder som vidtagits hittills och inte heller lyckats förena dem med godtagbara sportsliga resultat. Dessutom har det funnits en hotbild att ta ställning till. Allt sammantaget gör att jag vill sätta familjen i främsta rummet, fortsätter Andersson.

Publicerad 2009-10-24 kl 11:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå