Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bekymmer trots tredje raka för Trelleborg

Trelleborgs FF ser ut att ha hittat formen inför den allsvenska premiären. På lördagen tog laget tredje raka segern under försäsongen. Ändå finns det inget riktigt lugn hos assisterande tränaren Alf Westerberg.

- Resultatet är jag absolut nöjd med men prestationen är det väl lite upp och ned med. Vi gjorde en bra första halvlek, som vi dominerade rätt eftertryckligt och borde ha lett med ytterligare något mål. Men i den andra tappar vi i intensitet och då blir matchen av sämre kvalitet, säger tränaren Alf Westerberg till FotbollDirekt.se efter 2-0 mot danska Roskilde.

Men även om Alf Westerberg var nöjd med 2-0 mot Roskilde, så ser han ändå vissa orosmoln inför premiären.
- Vi hade backlinjen intakt till den här matchen men vi har ändå skador på ett par försvarare, som gör att vi skulle behöva någon försvarsspelare till. Men vi får se vad som händer senare i mars.

Hur var det med provspelare i den här matchen?
- Det var ingen alls med. Jade North som vi hoppades på länge hamnade i Tromsö och vi får näppeligen in något nu innan serien börjar. Vi Skulle nog behöva någon backlinje-spelare till för att vara riktigt nöjda.

Tre raka segrar, borde väl ändå peka på att ni är redo för premiären?
- Jovisst men samtidigt är det samma känsla som alltid - att man skulle vilja ha några veckor till på sig för att svetsa samman saker och ting. Men vi har fått folk på benen och fått tillbaka backlinjen. Vi har också ett bra träningsläger bakom oss, så nog känner vi oss redo, säger Westerberg.

Och Trelleborgs-tränaren har det lite svårt hur han ska förhålla sig till segern mot Roskilde, som till vardags spelar i den näst högsta danska ligan.
- Normal sett är det ett lag vi ska klara av. Men Roskilde slog Lyngby tidigare under veckan och det är ju ett lag som besegrat både oss och Helsingborg under försäsongen. Sedan spelade inte laget speciellt "danskt" heller.

Publicerad 2010-03-06 kl 19:28
Annons
Annons
Annons