POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Belgiskt intresse för Blåvitt-profiler

Först Pontus Wernbloom. Nu kan ytterligare två IFK Göteborgsprofilervara på väg bort. Både Adam Johansson och Mattias Bjärsmyr har ögonenpå sig från Belgien och Club Brügge.

Det är Aftonbladet som skriver om det belgiska intresset för de båda försvararna.
När IFK Göteborg mötte Elfsborg i måndags fanns Club Brügges scout Luc Devroe på plats för att följa de båda försvararna.

Mattias Bjärsmyr är medveten om intresset men är ändå förtegen.
- Det där vill jag egentligen inte kommentera men det är klart att det är smickrande att klubbar är intresserade, säger Bjärsmyr till tidningen.

Han har ett kontrakt som går ut efter säsongen och kan då lämna klubben gratis. Ska IFK Göteborg få pengar för honom gäller det att han säljs under sommaren.
Samtidigt vet Bjärsmyr att proffslivet kan vara tufft.
- Det handlar om att ta rätt steg. Många sticker iväg och kommer hem utan att ha spelat en minut. Men som sagt, jag börjar fundera på det den dagen det händer något konkret.

De båda svenska försvararna är tänkta att stärka upp Club Brügges defensiv.
Klubben har släppt in 40 mål på 34 matcher och tränaren Adrie Koster vill gärna förstärka backlinjen och det är där svenskarna kommer in i bilden.

Blir det en övergång tappar IFK Göteborg tre av sina mest profilstarka spelare när serien startar om igen efter U21-EM-uppehållet, med tanke på att det redan är klart att Pontus Wernbloom lämnar laget.

Publicerad 2009-05-07 kl 13:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå