Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Belgiskt intresse för Blåvitt-profiler

Allsvenskan 2009-05-07 kl 13:07

Först Pontus Wernbloom. Nu kan ytterligare två IFK Göteborgsprofilervara på väg bort. Både Adam Johansson och Mattias Bjärsmyr har ögonenpå sig från Belgien och Club Brügge.

Det är Aftonbladet som skriver om det belgiska intresset för de båda försvararna.
När IFK Göteborg mötte Elfsborg i måndags fanns Club Brügges scout Luc Devroe på plats för att följa de båda försvararna.

Mattias Bjärsmyr är medveten om intresset men är ändå förtegen.
- Det där vill jag egentligen inte kommentera men det är klart att det är smickrande att klubbar är intresserade, säger Bjärsmyr till tidningen.

Han har ett kontrakt som går ut efter säsongen och kan då lämna klubben gratis. Ska IFK Göteborg få pengar för honom gäller det att han säljs under sommaren.
Samtidigt vet Bjärsmyr att proffslivet kan vara tufft.

ANNONS
- Det handlar om att ta rätt steg. Många sticker iväg och kommer hem utan att ha spelat en minut. Men som sagt, jag börjar fundera på det den dagen det händer något konkret.

De båda svenska försvararna är tänkta att stärka upp Club Brügges defensiv.
Klubben har släppt in 40 mål på 34 matcher och tränaren Adrie Koster vill gärna förstärka backlinjen och det är där svenskarna kommer in i bilden.

Blir det en övergång tappar IFK Göteborg tre av sina mest profilstarka spelare när serien startar om igen efter U21-EM-uppehållet, med tanke på att det redan är klart att Pontus Wernbloom lämnar laget.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto