POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Bengt Andersson gör comeback - i Örgryte

IFK Göteborgs guldmålvakt från 2007, Bengt Andersson, gör comeback - i Örgryte. Återkomsten till allsvenskan blir minst tre månader.

Efter att det allsvenska jumbolaget fått både lånet från FC Köpenhamn, Nathan Coe, och förstemålvakten Peter Abrahamsson skadade, har Örgryte letat förstärkning. Lösningen fanns i 42-årige Andersson.

-Bengt är precis vad vårt försvarsspel behöver i dag. Han är en ledare och mycket noggrann med hög auktoritet både på träningar och på plan. Han är just den general vi saknar i laget just nu och med den rutin han besitter så kommer hela vårt försvarsspel att få sig en rejäl "boost", säger ansvarige tränaren Janne Carlsson i ett pressmeddelande.

Andersson lämnade Örgryte 1996 för proffsspel i spanska Tenerife. Den före detta landslagsmannen har skrivit på ett korttidskontrakt på tre månader med option på en eventuell förlängning.

-För mig personligen så såg jag åter igen en chans att få spela i den högsta serien och att dessutom få vara med att hjälpa Örgryte i den situation man är i nu är både stimulerande och viktigt, säger Andersson i pressmeddelandet.

Örgryte ligger just nu sist i tabellen med noll poäng på sex matcher.

TT

Publicerad 2009-05-04 kl 16:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå