Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Besara om framtiden: "Hade önskat att jag signat för ett lag i går"

Allsvenskan

Nahir Besara lämnade efter säsongen Örebro.
Nu väntar han in ett "bra" anbud från utlandet eller allsvenskan. 
- Jag hade självklart önskat att jag hade signat för ett lag i går, men det går inte och jag stressar inte, säger han till Fotbollskanalen. 

Foto: Bildbyrån.

Nahir Besara var redan i somras nära att lämna Örebro SK för en flytt till Qatar, men blev kvar i Närkeklubben. Under hösten kom rapporter om att han följdes av sydkoreanska FC Seoul - och efter säsongen bekräftade Besara att han lämnar den allsvenska klubben.

- Jag har gjort det bra under mina år här. Jag hade kanske kunnat göra några mål till i år, men det har ändå varit okej. Jag har lärt mig mycket och utvecklats mycket som spelare. Det är väl vad det handlar om. Det har känts bra, jag har trvits bra och njutit av min fotboll, samtidigt som jag fått spela mycket, så jag är nöjd med min tid i Örebro, säger Nahir Besara till Fotbollskanalen. 

ANNONS

Besara kände att han nu vill ta ytterligare ett steg i karriären. 

- Jag har inte stängt dörren helt på det sättet (för att lämna ÖSK). Man vet aldrig vad som händer, men jag vill ta nästa steg och jag kände att jag har gjort två och ett halvt år. Det kändes lagom och nu är jag redo att testa mina vingar och se var jag kan landa. 

Ännu är det däremot inte klart var han tar vägen härnäst.

- Jag har inte signat för något. Jag väntar på något som är helt hundra, något jag vill köra på. Jag har några kriterier som jag går efter. Jag vill ha något bra. Det ska både vara en utmaning och bra ekonomiskt, så vi får se vad som händer, säger han. 

27-åringen kan både tänka sig en flytt inom allsvenskan såväl som till utlandet. Däremot har han inte någon kontakt med Hammarby, som han tillhörde mellan 2013 och 2015. 

ANNONS

- Jag stänger inga dörrar. Jag väntar på att något bra ska komma och det kan egentligen vara vad som. Jag har haft några förslag att ta ställning till, men inget som jag nappat på ännu, säger han. 

- Jag har spelat i Hammarby och kopplas egentligen dit varje fönster. Jag trivdes jättebra där, hade en bra tid och klubben tycker om mig, samtidigt som jag tycker om klubben, men just nu har jag ingen kontakt med dem alls vad jag vet i alla fall. Men man vet aldrig. Jag stänger inga dörrar, så vi får se, fortsätter han. 

Vad är det för utmaning du söker?
- Det beror på. Alltifrån stad, lag, ambition, klubb. När det väl kommer så vet man om det är bra eller inte bra. Det alltifrån ekonomiskt, stadens placering och ambition om man vill komma etta eller sist. Det beror lite på. 

När känner du att du vill ha en ny klubb klar?

ANNONS
- Jag hade självklart önskat att jag hade signat för ett lag i går, men det går inte och jag stressar inte. Jag väntar, det får ta den tiden det tar och sedan får vi se. Jag vill inte stressa fram något dumt beslut. Jag väntar på något bra och det får ta den tiden det tar. 
Publicerad 2018-12-14 kl 22:23

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto