Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Besara: ”Önskar att Real Madrid ringer men det är inte så enkelt”

Allsvenskan

Nahir Besara sitter på ett utgående kontrakt med Örebro SK.
Men ännu har han inte bestämt sig om det blir en förlängning eller om det blir ett nytt äventyr.
- Jag håller alla dörrar öppna, men det måste kännas rätt, säger Besara till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån.

Nahir Besara har varit en av Örebros mest tongivande spelare under allsvenskan 2020, om inte den mest tongivande. 29-åringen, som skrev på för klubben inför säsongen, stod för tolv mål och fyra assister på 29 matcher och blev således ÖSK:s bäste målskytt och näst bäst kreatör - en assist bakom David Seger på fem assist.

Men nu kan Örebro förlora sin nyckelspelare. Besara sitter på ett utgående kontrakt och har ännu inte bestämt sig om det blir någon förlänging eller om det blir ett nytt äventyr.

- Det är en bra fråga. Helt ärligt vet jag inte själv. Jag har sagt att jag håller alla dörrar öppna, men jag kommer inte att hoppa på vad som helst, säger Besara till Fotbollskanalen.

ANNONS

Diskuterar du en förlängning med Örebro?
- Vi har inte diskuterat något kontrakt, men jag känner Axel så pass bra att vi vet var vi har varandra. Vi kommer säkert att pratas vid i de kommande veckorna.

När Besara återvände till ÖSK i juni kom han ifrån två sejourer i utländska klubbar. Saudiarabiska Al-Feiha och cypriotiska Pafos FC. På frågan om det kan bli ett nytt utlandsäventyr, är det inget Besara utesluter.

- Som jag sa innan så håller jag alla dörrar öppna, men det måste kännas rätt, så jag kommer nog att gå på magkänsla. Vi får se vad det blir när man väl är där och ska fatta ett beslut. Jag önskar ju att Real Madrid ringer, men det är inte så enkelt haha. Man får se vad som kommer, känns det rätt så kommer jag att köra på det.

Du har ingen stress?
- Gud nej, jag är den sista som kommer att bli stressad. Jag är en sådan person som aldrig stressar upp mig. Det får ta den tid det tar.

ANNONS

Annars är Besara nöjd med säsongen 2020.

- Jag är glad att vi kom topp åtta med ÖSK. Jag önskar att vi hade tagit oss ännu högre, men det är i alla fall två placeringar upp från de niondeplaceringarna vi haft tidigare. Så det är i alla fall en start. Om jag blir kvar i ÖSK att vi fortsätter på det spåret vi hade på slutet, att vi fortsätter på den vägen och jobbar för klubben, säger Besara och fortsätter:

- Individuellt tycker jag också att det gick bra. Jag gjorde en del mål och poäng. Jag fick spela tia, åtta och sexa - det vill säga en centrala positioner som jag ville spela. Jag fick en skön roll och då fick man visa upp sig från sin bättre sida.

Publicerad 2020-12-09 kl 17:16

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto