Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
40v

Beskedet: Engvall missar sista matchen med Djurgården

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Gustav Engvall missar mötet mot Östersund på söndag.
Det meddelar Djurgården via sin hemsida.
- Det är inte mycket att göra. Han missade förra matchen och det är synd att han inte kan vara med nu heller, säger Özcan Melkemichel till Fotbollskanalen.

Gustav Engvall har gjort succé i Djurgården och står hittills på sju gjorda mål i allsvenskan. Låneavtalet med Blåränderna löper dock ut på söndag och därefter återvänder anfallaren till Bristol City.

Förra veckan tvingades han kliva av en träning med en lindad vad och kom inte till spel mot Sundsvall i måndags. Nu meddelar Djurgården via sin hemsida att han även missar matchen mot Östersund på söndag.

- Det är inte mycket att göra. Han missade förra matchen och det är synd att han inte kan vara med nu heller. Men det är inte allvarlig skada, hade han varit kvar så hade han eventuellt kunnat spel mot Östersund i returen, säger Özcan Melkemichel till Fotbollskanalen.

Anfallaren ska undersökas av Bristol Citys läkare i England och därefter är det tänkt att han ska ansluta till klubbens träningsläger på Teneriffa. Samtidigt förs fortsatta diskussioner och Djurgården är hoppfulla om att förlänga låneavtalet säsongen ut.

- Vi har god kontakt och bra diskussioner med Bristol City angående Gustavs framtid och vi har varit tydliga med att vi gärna lånar Gustav resterande del av året, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till klubbens hemsida.

Se Engvalls senaste mål mot Kalmar i spelaren.

Publicerad 2017-07-13 kl 11:57

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER