Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bestrider "förlorad vår" för Johansson: "Stort intresse"

Adam Johansson vill utomlands. Utlandsintresset för ytterbacken finns kvar.
- Vi har fått konkreta förfrågningar, säger hans rådgivare Carl Fhager.

Adam Johansson har utgående kontrakt med IFK Göteborg och den tidigare landslagsbacken hoppas på att komma utomlands.
Men en ryggskada har satt käppar i hjulet för Johansson, som bara hann med två allsvenska matcher innan det blev rehabträning.

Det dröjde till juli och omgång 15 innan Blåvitts lagkapten var tillbaka. Men någon "förlorad vår" håller inte Carl Fhager med om att det varit.

- Nej, det är ju väldigt många klubbar som är intresserade, allt ifrån ett löst intresse till direkta förfrågningar till oss. De klubbar som visat intresse tidigare finns kvar och dessutom har nya klubbar kommit till.

- Det är många klubbar som följer Adam och fortsätter han bara prestera som nu så kommer att han gå utomlands förr eller senare.

Johanssons rådgivare är hemlighetsfull om klubbar och ligor, men att de klubbar som är aktuella håller till utanför Skandinavien tycks stå klart.

- Det är bara utlandet som gäller. Och det är väldigt få skandinaviska klubbar som skulle vara intressanta, ja, det är väl typ två (Rosenborg och FC Köpenhamn).

Fhager tror dock att chansen är större att Johansson lämnar Blåvitt efter säsongen, snarare än i detta transferfönster. Johanssons ålder spelar in, Göteborgs högerback fyller 29 i vinter.

- Viljan hos klubbar att betala för honom sjunker ju i och med det, och det talar för att det snarare blir något efter säsongen då han kan lämna gratis.

- Men vi får se, jag tror att hans framtid kommer att klarna inom den närmaste månaden.

Publicerad 2011-08-06 kl 17:00
Annons
Annons
Annons