Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Blåvitt bekräftar Sjölund-intresse

Daniel Sjölund ser ut att vara på väg från Djurgården till IFK Göteborg.
Göteborgs sportchef Håkan Mild uttrycker nu sin beundran för mittfältaren.

- Han är en mycket bra spelare, säger Mild till Göteborgsposten.

Daniel Sjölund uttryckte under torsdagen att han är ute efter en nytändning i karriären och att ett klubbyte då skulle kunna bli av. Han berättade också för Expressen att han pratar med flera klubbar, både svenska och utländska.

En av klubbarna som länge varit aktuell är IFK Göteborg och Sjölund själv skulle inte ha något emot att byta de ljusblå ränderna mot vita.

Och intresset är ömsesidigt. Även IFK Göteborg avfärdar inte Sjölund som ett tänkbart nyförvärv. Sportchefen Håkan Mild antyder att han gillar de egenskaper som Sjölund har.
- Sjölund har internationell erfarenhet och han har dessutom varit med om att vinna saker. Det är väldigt goda egenskaper, säger Mild.

Att han heller inte kostar något att lösa från kontraktet med Djurgården är förstås något som också lockar IFK Göteborg.
- Det är inte alltid så lätt. Men visst, så skulle det kunna vara, säger Mild på frågan om Sjölund skulle vara en billig lösning för laget.

IFK Göteborgs sportchef vill dessutom inte dementera uppgifterna rakt av om att han varit i kontakt med Sjölund. I stället väljer han uttrycket "inga kommentarer."

Publicerad 2009-12-18 kl 09:28
Annons
Annons
Annons