Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bojans hån - ''Blåvitt rasar utan Hysén''

Bojan Djordjic raljerar om att han tror AIK säkrar guldet innan sista matchen mot IFK Göteborg. Djordjic tror Blåvitts guldchanser är förstörda med Tobias Hyséns skada.

Slutmatchen mellan IFK Göteborg och AIK blir betydelselös. Det så uppskrivna mötet blir utan värde då AIK vid det laget säkrat guldet - som Bojan Djordjic ser det.

- Då hoppas vi ha säkrat guldet, så att vi kan ta med oss bucklan till Göteborg, säger Bojan Djordjic till Sport-Expressen.

AIK är på nytt i serieledning med säkra 3-0 hemma på jumbon Örgryte i går. Med 47 poäng, en poäng före Blåvitt, har både AIK och IFK gjort rycket i toppen. Men trots att det är så jämnt så är Djordjic ganska säker på att AIK är numret större än IFK Göteborg - speciellt av en anledning. Tobias Hysén och hans skada:

- Kolla vad som hände med Hif när Henke blev skadad, de rasade och jag tror samma sak kan hända med IFK Göteborg.

- Samtidigt behöver vi inte någon hjälp, vi har tolv matcher i rad utan förlust och ska greja det här på egen hand. Bojan vill tro att matchen i sista omgången mot IFK Göteborg blir betydelselös.

- Ja, då hoppas jag att vi redan avgjort så vi kan ta med oss bucklan , säger Djordjic. AIK:s Jos Hooiveld ser gulddramat på samma självklara vis som sin lagkompis. - Vi har ett enormt självförtroende och det ska mycket till för att slå oss. Sedan har IFK Göteborg Tobias Hysén skadad.

Hooiveld blir inte direkt ledsen av att höra om Hyséns problem som stoppar honom i minst tre matcher.

- Han är en fantastisk målgörare och även om man inte vill att en spelare ska bli skadad, så är det klart att vi har en fördel av att han är borta några matcher, säger holländaren.

Publicerad 2009-09-22 kl 10:56
Annons
Annons
Annons