Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bologna nära Malmömittfältaren

Erik Friberg är på väg bort från Malmö FF. Enligt fotbollskanalens källor med italiensk insyn är Bologna nära mittfältaren.
– Det är mycket som händer kring Erik just nu, men jag kan inte säga mer än så, säger Eriks Fribergs rådgivare, advokaten Carl Fhager till fotbollskanalen.se

Enligt sydsvenskan har Erik Friberg varit på väg till MLS och Seattle, men enligt källor till fotbollskanalen.se är Bologna nära att knyta till sig mittfältaren.
 – Det är mycket som händer kring Erik just nu, säger rådgivaren Carl Fhager.

I Bologna spelar redan svenske landslagsmannen Mikael Antonsson och nu kan alltså Erik Friberg bli nästa svensk in i Serie A-klubben som ligger på 17:e plats i ligan.
 – Jag kag inte säga mer än så, fortsätter Fhager.

Malmö FF är på träningsläger i Florida – utan Erik Friberg. Han är också i USA, men inte för att träna – utan för att förhandla med en ny klubb. När fotbollskanalen.se frågor om Bologna kommer det som en nyhet för Malmös VD Per Nilsson.
– Bologna? Det var en nyhet för mig, säger Per Nilsson till fotbollskanalen.se.

Har ni räknat bort Erik Friberg till nästa säsong?
– Om han vill gå till den klubb han talar med så ska vi inte motsätta oss, men vill gärna ha honom. Vi har absolut inte räknat bort honom, det är hans beslut, säger Per Nilsson.

MLS, som Friberg tidigare spelat i med Seattle, har länge varit huvudspåret för Malmömittfältaren, men nu ser Bologna ut att vara huvudspåret.

Publicerad 2014-01-29 kl 09:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons