POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Borg hoppas att Harbuzi stannar i MFF

Labinot Harbuzi var på allas läppar efter Malmös match mot Djurgården på söndagen. Till FotbollDirekt sade Harbuzi att han trodde att det skulle bli svårt för Malmö att behålla honom. Sportchefen Hasse Borg hoppas dock att han stannar.

Labinot Harbuzi kan vara på väg ut i Europa igen efter den fina vårsäsongen och uppvisningen mot Djurgården på söndagen.
Men sportchefen Hasse Borg hyser en annan förhoppning - om att behålla Harbuzi.
- Vi för positiva diskussioner med Labinot. Men det har vairt matcher onsdag söndag hela tiden här, så det har varit svårt att hinna med. Men min uppfattning är att vi vill och, om jag förstått det rätt, vill Labinot också förlänga, säger Hasse Borg till Aftonbladet.

Blir det ingen förlängning med Malmö har Harbuzi rätt att lämna klubben gratis till hösten.
Och idagsläget går det tämligen segt när det gäller en förlängning.
- Vi har förhandlat sedan juni ifjol, så det tar lite tid, säger Harbuzi.

Hasse Borg har bara lovord att säga om Harbuzi, som precis som Zlatan växt upp i Rosengård och som är stor publikfavorit.
- Labinot har en internationell touch. Får han bara fortsatt kontinutiet i sitt spel, som har får i Malmö, så kommer han någon gång att spela i en storklubb utomlands, så bra är han, säger Borg.

Trots framgången har inte Harbuzi fått chansen i U21-landslaget på nästan tre år men håller ändå tummarna för att vara med i den slutgiltiga truppen.
- Jag tycker att jag har visat vad jag kan här under våren. Men det är upp till förbundskaptenerna att ta ut det lag de tycker är bäst. Det är inte säkert de tycker som jag, säger han.

U21-EM skulle annars vara ett väldigt bra skyltfönster för Harbuzi i hans jakt på en ny klubb.
- Jag fokuserar allt på MFF. Det är min klubb och de betalar min lön. Ett mästerskap vore väldigt stort med, skulle jag bli uttagen är det en ren bonus.

Publicerad 2009-05-11 kl 11:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå