Bouzaiene irriterad på Alfonsi: "Filmar sönder - pinsamt"

Christos Gravius fick syna det röda kortet, efter att ha rykt ihop med Oliver Alfonsi, då var lagkamraten Elyas Bouzaiene irriterad på Varberg-spelaren.
- Det är inte rött, han filmar sönder och sen ligger han där i fem minuter, det är pinsamt, sa han till Discovery+ efter matchen.

Varberg tog ledningen efter elva minuters spel efter att Degerfors-backen Seid Korac olyckligt nickat in bollen i eget mål.

I den andra halvleken skulle dock Degerfors resa sig och med halvtimmen kvar att spela stötte Elyas Bouzaiene in kvitteringen från nära håll.

Hemmalaget jagade sedan ett segermål och Bouzaiene höll sig framme på en retur men Stojan Lukic stod emot.

I matchens slutskede fick sedan Luke Le Roux en gyllene chans att skjuta tre poäng till Varberg men då var det Jonas Olssons tur att komma upp stort.

Det skulle inte bli någon vinnare på Stora Valla utan matchen slutade 1-1 men i matchens slutskede rök Christos Gravius och Oliver Alfonsi ihop. De ställde sig panna mot panna.

Oliver Alfonsi gick sedan ner i smärtor och straffades med gult kort. Gravius fick dock syna det röda kortet.

Elyas Bouzaiene var inte speciellt imponerad över Oliver Alfonsis uppträdande i samband med Gravius utvisning.

- Jag såg inte, det blir gruff. Alltså det är ingen skallning iallafall. Det är inte rött, han filmar sönder och sen ligger han där i fem minuter, det är pinsamt, sa han till Discovery+ efter matchen.

Varbergs Robin Tranberg om utvisningssituationen:

- Man har sett värre saker och det har blivit rött kort för mindre, det är som det är, jag vet inte. Domaren fattar beslutet.

Degerfors: Olsson - Bouzaiene, Granath, Korac, Mammar, Gyau - Ohlsson, Gravius, Örqvist, Vukojevic, Campos.

Varberg: Lukic - Nogueira, Sverrisson, Lindner, Jansson - Lushaku, Tranberg - Karlsson, Sisse, Krasniqi - Sainte