POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Bra första besked kring MFF:s Bachirou - ingen muskelskada: ”Muskeln har dragit ihop sig”

Foto: Bildbyrån

MALMÖ. Ingen skada på muskeln, men det är oklart när Malmö FF:s Fouad Bachirou är i speldugligt skick igen.
- Vi är ganska överens om att vi inte spånar några tider, säger Jesper Robertsson.

I går gick Fouad Bachirou ut mot Örebro SK, efter att ha fått problem med en ljumske. Malmö FF:s fysioterapeut Jesper Robertsson kunde dock ge ett lite lugnande besked i dag. 

- Det är ingen muskelskada vilket är väldigt positivt. Vi bedömer det som muskelspasm, att muskeln har dragit ihop sig. Funktionen är bra i dag vilket vi är nöjda över. Vi tar det dag för dag för att stegra och åter komma i träning. 

- Många relaterar, ”Bach” också, till att han hade skadan i våras, med höger sida. Nu är det vänster sida. Det är sånt vi analyserar, men vi har inte kunnat se något samband mer än att vi har hög belastning med mycket matcher.

Spelaren själv sa i en intervju med Aftonbladet i går att han inte trodde att han kunde spela matcherna mot Cluj och IFK Norrköping den här veckan, men MFF vill inte säga något om när spelaren kan vara tillbaka igen.

- Vi är ganska överens om att vi inte spånar några tider. 

Bachirou är den enda MFF-spelaren som just nu är i det medicinska teamets händer, då både Pavle Vagic och Laorent Shabani är tillbaka i träning igen. 

- Det är bara ”Bach” som har haft en incident och det är vi också väldigt nöjda med, med tanke på den belastning vi utsätts för just nu.

Publicerad 2018-07-22 kl 15:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå