Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Han blir assisterande tränare i BP - värvar från Malmö FF

Brommapojkarna

Stefan Billborn har tagit över Brommapojkarna.
Nu hämtar han en assisterande tränare i Malmö.
- Jag har tackat ja till jobbet, säger Patrick Winqvist.

Brommapojkarnas nya tränare är Stefan Billborn och nu har klubben gjort klart med en assisterande tränare. Det blir Patrick Winqvist som i år har varit ansvarig för Malmö FF:s U17-lag.

- Det stämmer. Det var Stefan Billborn och BP:s önskan. Jag och Stefan känner varandra sedan tidigare. Vi har fört en diskussion, BP frågade om jag ville och jag sa ja, säger Winqvist till fotbollskanalen.se.

- Det känns rätt för min egen utveckling. Jag har jobbat för MFF i nästan hela mitt liv. Det här är ett stort steg och en sportslig utmaning, BP känns helt rätt för min del. Det var inget att tveka på.

Varför är BP rätt klubb?

ANNONS

- MFF och BP är kända som klubbar som är bra på utveckla unga talanger. Jag har varit i MFF under en lång tid. Att träna MFF:s A-lag är en rätt mäktig uppgift och det är inget man gör i en handvändning.

- BP är också en stor förening med liknande tankesätt som MFF. Nu har jag fått chansen och jag ser fram emot uppgiften. Vi är lika på många plan, det är väl bara MFF:s seniorlag som har en större historia.

Patrick Winqvist har tränat flera olika ungdomslag i Malmö FF. I år var han ansvarig för U17-laget som blev Svenska Mästare.

- Det tre senaste åren har jag varit i U17, U19 och U21. 2012 ansvarade jag för U21 som blev mästare och i U19 var jag med Thomas Sjöberg.
Publicerad 2013-12-16 kl 13:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto