Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Cagliari pressade fram snabb El Kabir-affär: "Det var villkoren"

Allsvenskan

Moestafa El Kabirs övergång till Cagliari gick som smort - affären blev klar på några timmar. Det var "take it or leave it" från Cagliaris sida och Mjällby accepterade.

– Ja det var villkoren, men Mjällby var väldigt förstående och accepterade snabbt. Det är en mycket smart klubb, säger Cagliaris chefsförhandlare Roberto de Fanti till fotbolltransfers.com.

Moestafa El Kabir är klar för Cagliari - en rekordsnabb transfer. Ett möte klubbarna emellan på ett hotell i Malmö, sedan var det klart. Italienarna kom till Malmö med en tuff transfer-taktik: Det var acceptera första budet som gällde för Mjällby.

Cagliari hade en lista på spelare - om inte Mjällby tackat ja hade affären uteblivit och Serie A-klubben gått vidare på listan. Roberto de Fanti representerade Cagliari vid förhandlingsbordet och hyllar Mjällby för dess samarbetsförmåga:

ANNONS

– Mjällby är en väldigt bra klubb, jag träffade smarta och trevliga människor. Allt gick enkelt.

– De har sett honom och gillade klart vad man såg. Och nu är han Cagliaris spelare, jag tror att det var en bra affär för dem.


Publicerad 2011-04-10 kl 09:35
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto