Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
27v

Celik skadad enligt Häcken: "Nej, jag är inte skadad"

Foto: Bildbyrån

Häcken meddelar att Mervan Celik är utanför truppen mot Trelleborg på grund av skada.
Men det stämmer inte, menar yttern själv.
- Jag är inte skadad, säger Celik till GP.

När Häcken släppte truppen till mötet med Trelleborg under söndagen saknades bland annat Mervan Celik. Klubben skriver på sin hemsida att yttern är skadad och därför missar TFF-mötet.

- Vaden, hörde jag. Jag hann inte träffa honom. Synd, han har varit i bra slag. Han har stått ut med att vara precis utanför elvan, men han har fått göra lite inhopp nu och var högaktuell för att spela mot Trelleborg. Så kommer detta ... Inte bra för honom. Det blir ett litet hack, sa tränaren Andreas Alm till GP under lördagen.

Men när tidningen senare pratar med Celik så har han en annan uppfattning.

- Nej, jag är inte skadad, säger yttern.

Celik säger att han absolut kunnat starta mot TFF och det konstaterats att den smäll han fick mot vaden inte skulle hålla honom borta från matchen. När GP pratar med Alm efter samtalet med Celik säger tränaren:

Han gick av träningen eftersom han hade känning i en vad och då tog jag inte ut honom i matchtruppen. Han gick av mitt i den taktiska träningen och kan man inte vara med på den lågintensiva delen ena dagen är det jättesvårt att spela 100 procent dagen efter. Jag gick efter det. Och när jag kom in var han inte kvar på anläggningen så då förutsatte jag att han hade problem. Det var samma med Joel (Andersson), han gick också av där och är inte heller med i truppen.

Häckens trupp mot Trelleborg: 
Peter Abrahamsson, Jonathan Rasheed, Johan Hammar, Jasmin Sudic, Rasmus Lindgren, Emil Wahlström, Adam Andersson, Kari Arkivou, Alexander Angelin, Erik Friberg, Alexander Faltsetas, Daleho Irandust, Nasiru Mohamed, Viktor Lundberg, Paulinho, Gustav Berggren, Karl Bohm, Ahassan Kamara.

Publicerad 2018-05-05 kl 23:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons