Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Christiansen förstår J-Södras protester - men: "Tycker domaren gör rätt”

Allsvenskan

MALMÖ. Skulle Malmö FF:s 1-0 ha blivit bortdömt för hands?
- Jag försöker hålla armen längs kroppen och jag tycker domaren gör det rätt, säger Anders Christiansen.

1:08
Nästa

Avbryt
Försök igen

Anders Christiansen öste fram, fick bollen på armen, och gjorde 1-0 för Malmö FF på Jönköpings Södra. Bortalaget protesterade, men domaren lät målet vara kvar. Christiansen själv tycker det var ett korrekt beslut.

- Jag förstår att de protesterar, men jag tycker domaren gör rätt. Jag försöker hålla armen längs kroppen och jag tycker domaren gör det rätt.

Även J Södras tränare Jimmy Thelin fick fråga om situationen på presskonferensen efter matchen, men hade inte sett situationen och ville inte uttala sig.

Förutom diskussionerna vid målet var Christiansen även involverad i flera hugg med J Södra-spelare, men säger att allt sånt glöms bort så länge Malmö FF vinner fotbollsmatcher.

ANNONS

- Det som händer på planen stannar på planen, men de försöker få mig ur balans och de kan försöka så mycket de vill. Så länge vi vinner matchen så är det bra.

Målet var Christiansens tredje för året, och hans andra mål de 14 senaste matcherna. Det andra målet var även det mot J Södra. Att det i den här matchen kom så sent var inget som frustrerade MFF-spelarna under matchens gång. De hade räknat med att det skulle lossna upp i slutet.

- Det är svårt att spela mot lag som nästan har elva man i boxen. Vi vet att de drar mycket energi på att försvara, så sent i matchen blir det större ytor. De blir trötta och vi kan köra på med högt tempo med boll. Det är en del av vår matchplan.

Se 1-0-målet i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-22 kl 19:08

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto