Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Citaku ser ut att lämna Norrköping: "Vi är överens"

Foto: SCANPIX.

Gentrit Citaku kommer att lämna IFK Norrköping.
Ytermittfältaren är på jakt efter speltid.
- Vi är överens om att det är bäst för honom, säger tränaren Jens Gustafsson till Norrköpings Tidningar.

Det blir med största sannolikhet ingen fortsättning i ”Peking” för mittfältaren Genrit Citaku. Citaku, som inte lyckats ta någon plats i IFK, lånades i somras ut till Värnamo i superettan. När han nu återvände till Norrköping och Östgötaporten har parterna kommit överens man ska försöka hitta en ny klubb.

- Vi är överens om att det är bäst för honom. Han behöver speltid och framför allt är inte vi rätt för honom just nu, säger Jens Gustafsson till Norrköpings Tidningar.

- Jag skulle bli förvånad om det inte kommer bli ett stort intresse för "Genta" nu. Han är en talangfull spelare som under tiden i Värnamo visade vilka kvalitéer han har

Citaku själv har insett att det skulle bli svårt att få speltid och protesterar därför inte mot att söka sig mot en ny klubb.

- Jag är ju från Norr­köping och det är min klubb. Men man måste vara realistisk också och kolla hur det ser ut här. Det finns många duktiga yttermittfältare. Jag behöv­er få speltid och måste tänka på mitt eget bästa, sa han till tidningen för ett par veckor sedan.

Publicerad 2016-11-25 kl 07:05

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER