Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Dahlin kan missa mötet med Djurgården - lårskadad osäker inför Dif-match

Allsvenskan

Johan Dahlin avstod det sista träningspasset inför matchen mot Djurgården för att överhuvudtaget kunna spela matchen på måndagskvällen.

- Johan kände en stramhet i baksidan av högra låret och då ville vi inte chansa. Det var bättre att han vilade från träningen och nöjde sig med några uppmjukningsövningar för muskeln, säger naprapaten Wilner Registre, till Skånska Dagbladet.

Johan Dahlin hade skadeproblem under stora delar av förra säsongen men då var det mest ryggproblem det handlade om. Nu är det i stället ena låret som ställer till problem och som gör att burväktaren tvingas ta det lugnt.

Och det är viktigt att han spelar, därför att bakom Dahlin är det tunt, då andremålvakten Dusan Melicharek också är skadad och Dejan Garaca är tämligen orutinerad från spel i allsvenskan.

ANNONS

- Nu när vi kommit in i slutskedet av säsongen gäller det att vara extra försiktig. Därför var det bättre att Johan tog det lugnt idag och laddade batterierna, säger tränaren Roland Nilsson till tidningen.

Publicerad 2010-09-20 kl 11:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto