Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dahlin skadefri - då petas Dusan

Allsvenskan

Johan Dahlin skadad - då tog Dusan Melicharek chansen och gjorde succé i allsvenskan. Men nu är Dahlin tillbaka, och efter tveksamma insatser i CL-kvalet ser nu Melicharek ut att petas igen.

– Jag kan inte kommentera vem som spelar. Det är mot våra regler, säger Melicharek till Sportbladet.

Dusan Melicharek har sett ut att vara på väg bort från Malmö FF. Tjeckens kontrakt går ut i november och länge såg det låst ut med en fortsättning. Men efter Johan Dahlins skada kom Melicharek in i värmen igen och efter starka insatser i allsvenskan var en kontraktsförlängning på tapeten.

Melicharek stod för några mindre lyckade ingripanden in CL-kvalet mot Dinamo Zagreb och i hemmamötet med Gais. I kväll mot Gefle ser Johan Dahlin ut att få spela igen, och därmed kan Melichareks kontraktsförlängning återigen hänga i luften.

Annons

– Jag vill inte säga hur det är med kontraktet. Jag är ledsen, men jag har inga kommentarer. Jag kommenterade en gång innan och jag tycker det är bättre att inte säga något, säger Melicharek.

MFF:s sportchef Per Ågren:
– Han har fått ett förslag. Men han hade synpunkter på det, så vi ska sätta oss ner och prata. Och när det gäller laget så släpper vi det en timme innan avspark.

Publicerad 2011-09-08 kl 10:35

"JUST NU: Allsvenskan” - din dagliga nyhetspodd om Allsvenskan

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto