POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

David Elm tillbaka i Kalmar: "Hoppas inte alla hatar"

En tidigare Kalmar-hjälte eller en förrädare? David Elm är tillbaka i Kalmar i kväll för första gången sedan han i vintras sensationellt valde spel i Elfsborg.

– Jag hoppas att alla inte hatar mig i alla fall, säger David Elm till Barometern.

– Jag hoppas att det kommer att bli blandat, att mottagandet inte bara ska bestå av burop. Alla har så klart rätt till sina åsikter och allt det där, men jag hoppas att alla inte hatar mig i alla fall, säger Elm.

För tre månader sedan valde David Elm att lämna Fulham men det blev inte Kalmar igen - utan Elfsborg som konkurrerade ut Kalmar med väsentligt mer pengar än vad smålänningarna var beredda att satsa.
Så här i efterhand ser det ut som att det var ett beslut som var svårt att ta och hur han insåg så känslig övergången skulle bli.

– Det kändes som att jag hade noll att vinna just då, vad jag än sa så skulle någon i världen hata mig. Och jag är glad att just den dagen är över, säger Elm.

Men Elfsborg har blivit rätt för honom. Elm allt annat än ångrar sig. Trots en tung vinter med skador så har egentligen allt fungerat perfekt.

Men sitt förflutna kommer han inte i från - inte med en fortsatt relation med en sådan som Henrik Rydström.
Efter ett SMS till Rydström får han svaret tillbaka - på frågan om Kalmarkaptenen är nervös inför kvällens match mellan Kalmar och Elfsborg på Guldfågeln: "Som fan, ett under om jag kan sova i natt."


Publicerad 2011-04-20 kl 11:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå