POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Davies nobbar förlängning med Hammarby - väntar på anbud

Hammarby vill förlänga med Davies men anfallaren drömmer om Europa. På fredagen kommer Charlie Davies agent till Stockholm för att träffa Hammarbys ledning.
- Han kommer att säga att kommer det ett förslag från Frankrike eller Tyskland så tar jag det, säger han till fotbollskanalen.se.

Hammarby vill förlänga med Charlie Davies som har 1.5 år kvar på kontraktet. Men med klubbens rådande ekonomiska kris kan de få svårt att behålla en av de få spelare i klubben som betingar ett värde på transfermarknaden.

Och Charlie Davies har siktet inställt på Europa. På fredagen kommer Davies agent, Lyle Yorks, till Stockholm för att träffa Hammarbys ledning. I dagsläget vill Davies inte signera ett nytt kontrakt med Bajen.

- I morgon är den stora dagen. Vi kommer antagligen att få ett förslag av Hammarby. Min agent kommer att säga till dem att kommer det ett förslag från Frankrike eller Tyskland så kommer jag antagligen att ta det, säger Charlie Davies i samband med inspelningen av Ekwall vs Lundh.

Hammarby har öppet deklarerat att de vill behålla Davies. Men tiden går och ju kortare tid Davies har kvar på kontraktet, desto mer sjunker värdet på anfallaren. Charlie Davies är avstängd i fem matcher efter en armbåge på Örebros Michael Almebäck.

Hammarby har överklagat beslutet men Davies kommer med största säkerhet missa resten av vårsäsongen vad som än händer. Det innebär att matchen då han avgjorde mot Malmö kan ha varit den sista i för Davies i det grönvita stället.

Hör Charlie Davies berätta om armbågen, krisen i Hammarby och hans framtid i klubben i kvällens Ekwall vs Lundh, TV4 Sport, 18:30.

Publicerad 2009-05-21 kl 15:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå