Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

”De spelar handboll och sparkar huvudet av våra spelare”

IFK Göteborg fick två tunga beslut mot sig under stopptiden i förlustmatchen mot Elfsborg. Efteråt rasar Blåvitts tränare Jonas Olsson.
- Det är otroligt att så många domare inte kan se någon av situationerna, säger Olsson till FotbollDirekt.se.

Västkustderbyt mellan Elfsborg och IFK Göteborg hade det mest, men det var först mot slutet som det hettade till riktigt ordentligt.
Blåvitt kvitterade till 2-2 i den 86:e minuten, men halvägs in på den fem minuter långa stopptiden satte David Elm avgörande 3-2 efter att han tagit med sig bollen med vad som såg ut att vara hans vänstra arm.

IFK-spelarna rasade och än värre skulle det bli när Hannes Stiller nickade i ribban i slutsekunderna. I samband med nicken fick han en rejäl spark i ansiktet - varpå Tobias Hysén & Co vädjade till domaren Jonas Eriksson om en straffspark.

Eriksson valde dock att blunda för den situationen, precis som han gjorde tidigare i matchen då Andreas Augustsson armbågat Elmar Bjarnasson i huvudet i samband med en Elfsborgs-hörna.

Blåvitts tränare Jonas Olsson var precis som sina spelare mycket uppretad över de tre tunga domsluten som gick Elfsborgs väg på Borås Arena.
- Vi kan inte göra mer än att påtala det, som jag gjorde för fjärdedomaren. Någon av domarna måste se något av det, det är otroligt att så många domare inte kan se någon av de situationerna, säger Olsson till FotbollDirekt.se.

Efter att ha kvitterat till 2-2 sent var Olsson märkbart upprörd över att man inte fick med sig minst en poäng då han svarade på frågan vad det var som gjorde att IFK inte lyckades hålla det oavgjorda resultatet.
- Vi håller ju kvitteringen, vi kan inte hjälpa att motståndarna spelar handboll eller sparkar huvudet av våra spelare, säger IFK-tränaren.

I övrigt, är du nöjd med spelarnas insats?
- Ja, förutom två första minuterna och följden av det målet. Ser man på här målen som är direkt fel, då tar vi tre poäng. Det är tre beslut som går mot oss.

Simon Soltan-Zadeh

Publicerad 2011-08-15 kl 22:28
Annons
Annons
Annons