Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Dif blir inte av med Prince: "Finns inga alternativ"

Allsvenskan

Djurgården vill köpa ut Prince Ikpe Ekong - men hittills har mittfältaren tackat nej till 600 000 kronor för att bryta sitt kontrakt. Svalt intresse från andra klubbar får Ekong att dröja sig kvar i Dif.

- Just nu finns det inga alternativ, då är det bättre att han stannar i Djurgården, säger Ekongs agent Innocent Okeke till FotbollDirekt.se.

Prince Ikpe Ekong har hamnat djupt nere i Djurgårdens frysbox och klubben har gjort klart att man satsar på yngre spelare. 32-årige Ekong har kontrakt till och med 2013 och kontraktet innefattar en månadslön à 100 000 kronor.
Djurgården har erbjudit mittfältaren 600 000 kronor för att bryta kontraktet men fått nobben. Innocent Okeke säger att det inte handlar om pengar - det handlar om Ekongs karriär.

- Det är inte bara att ta pengarna och gå, han vill spela fotboll också. Jag jobbar för att hitta klubbar men just nu finns det inget.

ANNONS

- Men sedan tycker jag att det är det lite för tidigt att börja prata om det här redan nu, det är ett tag till nästa transferfönster. När vi kommer närmare sommaren kan det börja hända saker.   

Okeke ser också möjligheter till speltid igen för Ekong, trots Djurgårdens uttalade vilja att bli av med honom.  

- Det har ju varit så här förut också, senast ifjol. Det blev lite skador, och så var han tillbaka i laget. Det kan gå fortare än man anar.

Publicerad 2011-04-23 kl 19:14
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto