Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Dif-ledningen träffar Lundqvist: Hoppas han kommer tillbaka

Allsvenskan

Under tisdagen satt Djurgårdens bägge styrelser i möten och man har nu tagit fram ramarna till en handlingsplan för föreningen.
Nu hoppas man på ett snabbt möte med den avhoppade Bosse Lundquist.
- Ambitionen är att få Bosse att komma tillbaka, säger Ronald Åman till fotbollskanalen.se.

Efter Dif-basen Bosse Lundquist avhopp i början av september, då han fick med sig Dan Svanell och Tommy Jacobson, har resterna av klubbens två styrelser jobbat för att komma fram till en lösning att driva klubben framåt. Mycket har handlat om att hitta en form att kunna dra nytta av den avhoppade trions kompetens.

- Vi har samlat ihop till en handlingsplan och det bör utmynna i att vi har något att presentera i början av nästa vecka, säger Ronald Åman, som är styrelseledamot i DEF AB.

Varför dröjer det?
- Alla har ganska tuffa agendor privat och vi försöker hitta ett datum där vi kan få ihop det.

ANNONS
Och det handlar också om att hitta en väg att få den avhoppade Bosse Lundqvist att acceptera att komma tillbaka, uppger Ronald Åman.

- Min förhoppning är att han kommer tillbaka och det hoppas jag att de övriga också tycker. Nu ska vi ha ett möte med honom så snabbt det går. Jag vet att han är på resa just nu, säger Åman.

Du som känner Bosse Lundquist – tror du han kommer tillbaka?

- Det är min förhoppning.

Ska han stanna även efter årsmötet?
- Ja, det hoppas jag.

Den tidigare spelaren Ronald Åman säger att det varit en jobbig tid i klubbens ledning, men att han inte funderat på att hoppa av platsen i DEF AB som är den styrelse som kontrollerar elitverksamheten och lyder under föreningsstyrelsen DIF FF:

- Nej, inte nu. Jag hoppas ju fortfarande att Bosse Lundquist kommer tillbaka.

Hur är relationerna mellan DEF AB och DIF FF?

ANNONS
- Mycket bra. Jag har suttit i möte med Lars-Erik Sjöberg (mötesordförande i DIF FF) i ett par timmar i dag.

Det spekuleras i tränarparet Siggi Jonsson och Paul Lindholms framtid. Hur ser du på det?

- Det är verkligen inget som diskuterats. Just i den här situationen är den frågan sekundär. De senaste fyra veckorna har varit extremt turbulenta för klubben. Dessutom gör de ett riktigt bra jobb, även om man önskat att det gått ännu bättre.

- Nu har vi kravlat oss upp ur den partär vi var i och jag tror att vi kan avsluta säsongen bra. Just att det inte gått bra sportsligt hänger väl ihop med de missnöjesyttringar som varit.

Publicerad 2008-10-08 kl 08:35
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto