POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Dif och MFF i race om ÖSK-stjärnan

Foto: PAUL MADEJ / SCANPIX

Valdet Rama lämnar Örebro efter säsongen. Två av Sveriges största klubbar vill ha ÖSK:s ytter.
- Både Malmö FF och Djurgården vill ha Valdet, säger hans agent.

Valdet Rama stod fram som en av allsvenskans mest spännande nyförvärv i fjol. Och första säsongen med ÖSK var den Bundesligameriterade yttern en ljusglimt under en tung säsong för klubben. 

I år ännu tyngre för ÖSK – men Rama är fortsatt het på marknaden. Närkeklubben är på väg ner i superettan, men 24-åringen lär inte följa med. Både Djurgården och Malmö FF har visat intresse att värva Rama, vars kontrakt går ut i juni nästa år.

- Det stämmer. Både Malmö FF och Djurgården vill ha Valdet. Det har jag hört i från ÖSK, säger Ramas agent Oliver Cabrera.

Örebros värvningsansvarige Magnus Sköldmark:

- Det stämmer att det finns intresse, även om vi ännu inte fått något konktret bud. Det är en bra spelare, så det är inte så konstigt om klubbar är intresserade. Vilka klubbar som hör av sig till oss vill jag inte kommentera, säger Sköldmark.

Hur ser ni på honom – ser ni honom som förlorad?

- Vi ser på honom som en professionell fotbollsspelare som kommer göra ett ypperligt jobb för oss den här säsongen, sedan vad som händer efter det, det vill jag inte spekulera i. Han har kontrakt med oss just nu, säger Magnus Sköldmark.

Oliver Cabrera gör dock klart att Rama snart har gjort sitt i Örebro.

- Vi har ännu inte fått något bud. Men när ett sådant presenteras för oss så ska vi sätta oss ner och på allvar fundera över Valdets framtid. Klart kring hans framtid är hur som helst att han kommer lämna ÖSK före jul.

Publicerad 2012-09-06 kl 15:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå