Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Dif-supportrarnas uppmaning inför Stockholmsderbyt: Skänk biljetterna till barnen

Allsvenskan

Till helgens derby mellan Djurgården och AIK kan hemmalaget släppa in 300 åskådare på läktarna.
Nu vill Dif-supportrarna skänka biljetterna till lagets yngre supportrar.
"Genom att skänka till de yngre blåränderna i Apberget och ungdomslagen som gärna går istället, så kan du aktivt bidra till att stärka tillväxten på på våra läktare", skriver Järnkaminerna.

Foto: Bildbyrån

Regeringen har meddelat att från och med den 1 november kommer 300 åskådare att tillåtas på läktarna. I helgen tar Djurgården emot AIK i ett Stockholmsderby och nu har den regerande mästaren kommunicerat att de under onsdagen kommer att lotta ut 150 biljetter till matchen.

Nu går supporterföreningarna i Djurgården, Ultra Caos Stockholm och Järnkaminerna, ut och meddelar att de vill att biljetterna ska skänkas till de yngre supportrarna och till Apberget (klubbens klacksektion för yngre supportrar). Då de är skeptiska till att fotboll spelas inför en reducerad publikkapacitet.

”Genom att skänka till de yngre blåränderna i Apberget och ungdomslagen som gärna går istället, så kan du aktivt bidra till att stärka tillväxten på på våra läktare”, skriver supporterföreningarna.

ANNONS
Publicerad 2020-10-28 kl 15:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto