POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
25v

Dif-talangen frustrerad: "Borde fått några chanser"

Foto: Bildbyrån

Inför säsongen värvade Djurgården in Hampus Finndell.
Men 18-åringen har inte fått spela en minut i årets allsvenska.
- Det börjar bli lite frustrerande, säger han till FotbollDirekt.

Inför säsongen värvade Djurgården in mittfältaren Hampus Finndell från holländska Groningen. Där var han ungdomsproffs men flyttade alltså hem till Sverige i hopp om att ta en plats i Djurgårdens lag.

Så har det dock inte blivit. Finndell har inte spelat en enda allsvensk match och mestadels fått spela i U21-serien. Mittfältaren, som är lagkapten för det svenska P19-landslaget, vill nu få chansen att visa upp sig på a-lagsnivå.

- Jag tycker själv att jag gör det bra på träningarna, sen har det inte gått så jättebra för laget vilket såklart påverkar. Men jag tycker personligen att jag borde fått några chanser och ett par minuter här och där. Det har jag inte fått och det är bara acceptera läget trots att man är frustrerad, säger han till FotbollDirekt.

Finndell berättar att han har pratat med Bosse Andersson (sportchef) och tränaren (Özcan Melkemichel). Duon säger att de tror mycket på mittfältaren, men Finndell börjar bli frustrerad.

- Hela klubben tror på mig jättemycket och med tålamod så kommer det att komma speltid. Samtidigt har jag haft tålamod hela våren och nästan varit här ett år nu. Det börjar bli lite frustrerande. Vi får se vad som händer.

Trots lite speltid berättar Finndell att en utlåning aldrig har varit aktuell. 18-åringen berättar att han varit frustrerad över den uteblivna speltiden.

- Så klart att jag känt det flera gånger om. Samtidigt har det inte gått spikrakt uppåt för laget. När jag suttit på sidan har jag sett att jag kan bidra. Jag tror på mig själv som spelare och tycker att jag besitter mycket kvalitet. I flera fall, som det sett ut på planen, har jag tyckt att jag borde fått komma in och bidra lite med mina egenskaper.

Publicerad 2018-09-18 kl 18:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå