Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Dimes fina svit bruten: ''Lite jobbigt''

Dime Jankulovksi missade matchen mot IFK Norrköping på grund av skada. Det sved lite extra eftersom 31-åringen spelat varje tävlingskamp sedan han kom till klubben 2005.

- Det var faktiskt lite jobbigt att man var tvungen att kasta in handduken när man aldrig har missat en match förut, säger han.

Det lyckade året 2005 när Gais tog steget upp i allsvenskan debuterade Dime Jankulovski för klubben. Efter det har han vaktat det grönsvarta målet i 106 raka seriematcher, men i måndags tog det stopp.

- Jag fick känning av en magmuskelskada i onsdags och hoppades in i det sista att det skulle funka. Jag gick ut lite tidigare till uppvärmningen mot Norrköping och alla målvaktsmoment gick hyfsat. Sedan skulle jag sparka till bollen och då gick det inte alls. Det var inte värt att riskera något.

Vad är problemet? - Jag har en överansträngning i magmuskeln så det blir rehab i veckan. Fungerar allt enligt planerna ska jag kunna köra på under måndag eller tisdag, tror Jankulovski.

Målvakten är inne på sitt fjärde år i Gais och laget är på väg mot sitt bästa resultat under den perioden.
- Vi är ett mer spelande lag nu. Vi vill alltid föra matcher även om det inte alltid blir så. Utespelarna har tagit ett steg till och vi ska försöka ta ett ytterligare steg nästa år.

Publicerad 2008-10-08 kl 11:47
Annons
Annons
Annons