POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
6d

Diskussioner om möjlig MFF-förlängning för Brorsson: "Lämnar de flesta dörrar öppna"

Foto: Bildbyrån

MALMÖ. Ett och ett halvt år kvar på kontraktet, och Franz Brorsson och Malmö FF inledde nyligen en dialog om framtiden.

Vintern 2020/2021 har Malmö FF flera större kontrakt som går ut, och sportchefen Daniel Andersson brukar börja prata med spelare åtminstone 18 månader innan kontraktsslut. Så även denna gång med Franz Brorsson.

- Vi har en dialog, vi pratade rätt nyligen. Sedan får vi se vad som händer. Nu är det mycket matcher så det är inte djupa samtal än, säger Brorsson till Fotbollskanalen. 

- Jag lämnar de flesta dörrar öppna. Både för att förlänga och om det skulle komma något utomlands. Att spela i en så stor klubb som Malmö, att kriga om titeln varje år... Det är klart att jag inte har någon brådska, även om man någon gång vill ta steget utomlands.

Enligt Brorsson så ska det inte finnas någon tidsram för ett beslut. 

När det gäller övriga kontrakt som går ut 2020 så inkluderar det Behrang Safari, Oscar Lewicki, Sören Rieks, Dusan Melicharek, Tim Prica, Samuel Adrian, Marko Johansson, och huvudtränaren Uwe Rösler. Det enda stora utgående avtalet den här vintern är Markus Rosenberg. 

Tidigare har Rösler pratat om att han gärna ser att klubben förlänger med Lewicki, något som spelaren också var öppen för.  

Publicerad 2019-07-14 kl 07:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå