Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Djurgården slåss om Kjartansson med fem andra klubbar

Allsvenskan

Djurgården är intresserat av förre MFF-forwarden Vidar Örn Kjartansson.
Men får konkurrens av fem andra klubbar i tre olika länder.
29-åringen bekräftar för Morgunbladid att Rostov fått in sex låneerbjudanden från lag i Sverige, Kazakstan och USA.

3:16
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från helgens derby i spelaren ovan.

Under måndagen skrev Expressen att Djurgården visar intresse för Vidar Örn Kjartansson. Enligt uppgifter till Fotbollskanalen är det först och främst ett lån fram till sommaren som är aktuellt för den allsvenska klubben.

29-åringen är på väg bort från sin nuvarande klubb Rostov eftersom han får lite speltid och inte är prioriterad där. Hans kontrakt med klubben löper dock fram till sommaren 2022.

Den tidigare Malmö FF-spelaren bekräftar själv för den isländska tidningen Morgunbladid att Rostov fått in sex erbjudanden (lån) från tre olika länder; Sverige, Kazakstan och USA. I de länderna är transferfönstret öppet.

ANNONS

Morgunbladid skriver att Djurgården, Astana (Kazakstan) och New York City (USA) är tre av klubbarna som är ute efter Kjartansson.

- Ett bra lag i Ryssland och ett i Turkiet ville ha mig i januari men jag kunde inte gå dit på grund av regler om att man inte får spela för tre olika lag under en säsong. Jag kan dock gå till de tre länderna, där säsongen är på väg att dra i gång eller har dragit i gång under 2019, säger forwarden till Morgunbladid.

Kjartansson bytte Maccabi Tel Aviv mot Rostov i somras.

Publicerad 2019-03-12 kl 16:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto