Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Djurgården värvar superlöfte från Vasalund

Djurgården har presenterat sitt andra nyförvärv för säsongen. Superlöftet från Vasalund, Kennedy Igboananike, har skrivit på för klubben.

Vasalunds superlöfte Kennedy Igboananike har kommit tillbaka till Djurgården. För två år sedan lämnade han blåränderna för spel i samarbetslaget Vasalund, där han gjorde succé.
- Jag är väldigt glad att få komma tillbaks till Djurgården. Jag är snabb och teknisk, kan skjuta med båda fötterna och är bra på att göra mål. säger han till klubbens hemsida.
- Det har varit två bra och utvecklande år i Vasalund, men nu är jag redo för Djurgården och allsvenskan.

Igboananike kom till Djurgården redan som 17-åring och spelade redan då två allsvenska matcher. Nigerianen gick därefter till Vasalund där han gjorde 18 mål 2008 och 12 mål 2009 i Superettan.
- Han har en dokumenterad målfarlighet, vann ju skytteligan i Division 1 2008, säger Djurgårdens sportchef Stefan Alvén till fotbollskanalen.se.
- Sedan gjorde han 12 mål trots att Vasalund åkte ur Superettan och det tyder ju på att han har fantastiska individuella kvaliteter.

Kontraktet är skrivet för tre år och för närvarande är Kennedy Igboananike utomlands men kommer att ansluta till Djurgårdens träning när han kommer hem.

Publicerad 2009-12-15 kl 19:27
Annons
Annons
Annons