Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Djurgården får allsvensk konkurrens om Jawo

Djurgården

Djurgården har verkat vara Amadou Jawos allsvenska alternativ till Elfsborg. Men de kan få konkurrens.

- Ja, det har kommit in förfrågningar från allsvenska klubbar, säger agenten Jonas Svensson till Fotbolldirekt.se.

Foto: SCANPIX

Amadou Jawo

Utebliven speltid i Elfsborg innebar utlåning till Djurgården där Amadou Jawo vann interna skytteligan på tolv mål, en notering som dessutom innebar delad tredje plats i allsvenskans skytteliga.

Nu är Jawo återigen Eflsborgs spelare och har ett halvår kvar på kontraktet i Borås. En flytt verkar ligga mycket nära till hands och en flytt utomlands är prio ett för Jawo, något som det inte gjorts någon hemlighet av.

- Det är ganska känt att vi kommer avvakta utlandet i första hand nu. Det finns inget på bordet och men det är tidigt än så länge, säger Jonas Svensson till Fotbolldirekt.se.

Blir det ingen utlandsflytt så har Djurgården pekats ut som den naturliga destinationen för Jawo efter säsongens lyckade utlåning. Men, det har inkommit förfrågningar kring Jawos situation från allsvenska konkurrenter till Djurgården.

ANNONS

- Ja, det har kommit in förfrågningar från allsvenska klubbar, det stämmer, säger Svensson och tilläger att det inte handlar om några konkreta bud.

Publicerad 2013-12-03 kl 08:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto