Djurgården föll tungt - överkörda av ryskt motstånd

Djurgården

Djurgården inledde sitt försäsongsläger i Marbella med en praktsmäll. Lokomotiv Moskva slog blåränderna med klara 4-0.

Lokomotiv Moskva inledde starkt mot Djurgården och redan i den fjärde minuten styrdes en rysk frispark i mål via Martin Brobergs huvud.

Fler mål blev det inte i den första halvleken även om Daniel Amartey såg rött. Han drog på sig en målchansutvisning mot förre Tottenhamanfallaren Roman Pavljutjenko.
Lagen och domaren kom dock överens om att Dif skulle fullfölja matchen med elva spelare och Mattias Östberg fick ta hans plats.

I den andra halvleken utökade Lokomotiv till 2-0 innan Pavljutjenko slog med ett välplacerat 3-0.

Matchen slutade 4-0 efter att Jan Durica nickat in matchens sista mål.

Djurgårdens startelva: Kenneth Höie - Stefan Karlsson, Daniel Amartey, Emil Bergström, Vytas Andriuskevicius - Martin Broberg, Andreas Johansson, Yussif Chibsah, Erton Fejzullahu - Amadou Jawo, Aleksandar Prijovic

Publicerad 2014-02-19 kl 20:30