Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Djurgården i framtidssamtal med trio: "Känner oss trygga"

Foto: SCANPIX

Jesper Arvidsson, Fredrik Stenman och Martin Broberg sitter på utgående kontrakt i Djurgården.
- Vi snackar med alla tre om framtiden, säger sportchefen Bosse Andersson till fotbollskanalen.se.

Efter att ha haft en stor spelaromsättning under de senaste åren vill Djurgården nu få till kontinuitet i sin trupp. I år är det bara tre blårandiga spelare som sitter på utgående kontrakt och klubben har redan börjat planera för deras framtid.

30-årige vänsterbacken Jesper Arvidsson, 31-årige mittbacken Fredrik Stenman och 24-årige yttermittfältaren Martin Broberg är det som har mindre än ett år kvar på sina avtal.
- Vi pratar med spelarna. Vi satt senast på träningslägret med spelare och vi har ganska klart för oss när vi ska ta den diskussionen. Vi känner oss trygga i det, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till fotbollskanalen.se.

- Vi snackar med alla tre om framtiden. Vi tittar på den biten och alla spelarna har fått information om när vi kommer att ta diskussioner, fortsätter han.

För att skapa kontinuitet är det ju en självklarhet att man måste förlänga avtal med spelare, eller hur?
- Ja, och långsiktigt har vi många spelare med oss framöver. Till det här året är det några enstaka kontrakt som går ut och 2016 är det också några enstaka (fyra) som går ut. Men själva grunden i truppen har vi med oss i tre och fyra år framåt, säger Bosse Andersson.

Är du annars nöjd med truppen som ni har fått ihop inför säsongen?
- Absolut, vi har en bra mix. Sen är det alltid när det kommer in många nya spelare att det tar lite tid att få till det. Men jag tycker ändå att vi visat under försäsongen, undantag Norrby, att vi har en stabilitet. Många av de nya spelarna var ordinarie i sina tidigare lag och de har gjort att konkurrensen ökat. Vi känner oss förberedda, avslutar sportchefen.

Publicerad 2015-03-25 kl 19:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons