Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Djurgården och Kalmar slåss om Elfsborgs anfallare: "Finns intresse"

Djurgården

Amadou Jawo kan lämna Elfsborg.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se vill Djurgården, Kalmar FF och Åtvidaberg ha anfallaren.

- Det finns intresse, säger agenten Jonas Svensson.

Konkurrensen i Elfsborgs anfall är stenhård med bland annat Mohamed Bangura, Lasse Nilsson, David Elm, James Keene Victor Claesson och Amadou Jawo. Då ser andra klubbar chansen. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se vill Djurgården, Kalmar FF och Åtvidaberg låna Jawo för att förstärka anfallet. Agenten Jonas Svensson ligger lågt, men bekräftar att det finns några klubbar som har visat intresse.

- Ja, men jag tänker inte berätta vilka det rör sig om. Men visst, det finns klubbar som är intresserade av Jawo, säger han till fotbollskanalen.se.

Jawo gjorde stor succé i Gefle och sommaren 2009 gick han till Elfsborg. Där har han inte haft samma framgång och nu kan det alltså bli en flytt från Borås.

Annons

- Det är många anfallare i Elfsborg och Jawo vill givetvis ha speltid. Om det blir i Elfsborg eller i något annat lag vet vi inte i dagsläget. Vi får se hur det blir, säger Jonas Svensson.

Publicerad 2013-03-08 kl 13:31

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto